dimarts, 24 de setembre del 2019

PLATAFORMA ALEXIA: SOL·LICITUD CORREU ELECTRÒNIC PER A REBRE USUARI I CONTRASENYA

Tal com vam informar a principi de curs, estem implantant una nova plataforma de gestió i comunicació anomenada Alexia. Un pas necessari per als usuaris que sou pares / mares / tutors legals de l’alumnat és poder enviar-vos a cadascun/a, INDIVIDUALMENT, el vostre codi d’usuari i contrasenya inicial. Este enviament només es pot fer mitjançant una adreça de correu electrònic (una per a cadascun/a).

Per a poder facilitar-nos la vostra adreça electrònica hem establert tres mètodes alternatius (fent-ne un, ja n’hi ha prou):

  1. Contestar directament al missatge de TokApp School que s’ha enviat, indicant en la resposta la direcció de correu electrònic on voleu rebre usuari i contrasenya inicial.
  2. Sabent que algunes persones han tingut problemes de desconnexió en TokApp School, com els seria impossible contestar un missatge que no els entra, poden enviar un correu electrònic a alexiafatimasueca@gmail.com indicant clarament el nom de la persona (pare / mare / tutor legal), i de quin o quins alumnes s’està al càrrec. Si escriviu el missatge des de l’adreça de correu on voleu rebre els codis, ja la tindríem disponible; si voleu rebre els codis en altra adreça que no és des de la que envieu, també caldria indicar-la al missatge.
  3. Entenem que per a algunes persones donar un fotocòpia en mà els pot resultar més senzill. Si NO gasteu cap dels dos mètodes anteriors, torneu emplenada la fotocòpia que s'ha repartit, donant-li-la al tutor/a de classe del l’alumne/a. Si teniu més d’un fill/a escolaritzat/da al centre, cada full al tutor/a de classe que toque.