dimecres, 5 d’octubre del 2011

Èxit al simulacre d'emergència

Com ja és habitual en el centre, tots els anys realitzem un simulacre d’emergència per comprovar que, tant els alumnes com els professors, ixen correctament sense ningun altercat.

Esta vegada hem convocat a la Policia Local i a la Tècnica de Prevenció de Umivale, que ens han ajudat en la coordinació.

A les 10 h. del matí del dia 4 d’octubre, l’equip directiu ha fet sonar el timbre tres vegades, immediatament els professors encarregats han obert les portes d’eixida. La policia local ha tallat el tràfic al carrer Fàtima i al carrer Castelló, per tal que els alumnes creuaren sense cap problema. També hem comprovat que no quedava cap alumne a les aules ni als serveis.

De l’observació de l’acte d’evacuació podem destacar que:
  • L’eixida ha sigut correcta, no hem tingut espentes ni carreres.
  • En menys de 3 minuts han eixit tots els alumnes del centre i en menys de 5 minuts estaven tots en el punt de trobada, al carrer Doctor Fleming, davant del casal de la Falla 18 de Juliol.
  • Els alumnes d’Infantil han eixit correctament i han caminat per dalt de la vorera. Els alumnes de Primària i Secundària han travessat el carrer Fàtima pel pas de zebra i han caminat per la vorera de Mobles Casanova.
  • En el punt de trobada, cada professor ha comptat els seus alumnes per comprovar si estaven tots.
  • La tornada al col·legi ha sigut més ordenada que l’any passat. Els alumnes han tornat per la vorera assignada. Hem de destacar que la presència de la policia local ha contribuït a la bona organització de la evacuació.
Modesto Alcañiz García, director.