dimarts, 17 de setembre del 2013

Pagament beques llibres ESO curs 2011-12

Des de Conselleria ens demanen que us comuniquen el següent. Després teniu uns aclariments nostres.

<<Entre els dies 6, 9 i 10 de setembre del 2013 s'han pagat les ajudes per a l'adquisició de llibres de text del curs 2011/2012 per part de de la Tresoreria de la Generalitat Valenciana . L'alumnat beneficiari de les dites ajudes (alumnat que en el curs 2011/2012 cursà l'Educació Secundària Obligatòria) percebrà una quantitat individual de 105 euros en el compte que es va indicar en la sol·licitud de l'ajuda. La dita informació l'ha de fer extensible a l'alumnat beneficiari de les dites ajudes amb la indicació que:

  • Les persones interessades hauran de comprovar si s'ha fet efectiu el dit pagament en el compte indicat en la sol·licitud.
  • En el supòsit que s'haguera cancel·lat el compte, l'ajuda serà tornada pel banc a l'òrgan emissor, que és la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport (Servici de títols, Beques i Ajudes a l'Estudi). Per a poder percebre l'ajuda, la persona interessada haurà de presentar en el centre docent un nou compte que estiga operatiu, on l'alumne siga titular o cotitular del mateix. El centre remetrà la dita documentació (Fitxa 3 de revisió de compte i fotocòpia de la cartilla o certificat del banc del nou compte) a la direcció territorial corresponent. Si ja va presentar la dita documentació no cal que la torne a presentar.
  • En relació a este procés li informe que la devolució de l'ajuda per part dels bancs sol tardar alguns dies una vegada realitzat el pagament. Una vegada tornada l'ajuda i haver tingut entrada la mateixa en la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport es procedix a la modificació del compte i la creació d'un document comptable amb l'alumnat l'ajuda de la qual ha sigut tornada pels bancs per al seu posterior pagament en el nou compte.
  • Per a realitzar qualsevol consulta de si s'ha realitzat el canvi de compte correctament i en previsió del gran volum de comptes cancel·lats o que per fusió de bancs han canviat de codi bancari i que són possibles devolucions, es preveu que almenys en 15 o 20 dies no estiga realitzat el dit canvi.>>

Anem amb els aclariments:
  1. El pagament de les beques correspon a l'alumnat que FA DOS CURSOS estava a l'ESO (mireu que diu curs 2011-12; a hores d'ara, les beques del curs passat, 2012-13, encara no s'han pagat).
  2. Cal comprovar al banc si heu cobrat la beca de 2011-12. Atenció, perquè el text fa referència a la possibilitat de comptes cancel·lats o renumerats per fusions bancàries, pel que caldria reclamar.
  3. Per a alguns pocs alumnes, com en el seu moment no disposaven de DNI o llibreta en el banc, van tramitar la beca amb el compte bancari del Col·legi. Les ajudes que hem rebut ja s'han abonat als interessats, excepte aquells que van comprar els llibres al Col·legi i als quals ja els ho vam descomptar (al Col·legi hem estat tot este temps sense cobrar eixa part).
  4. Per a qualsevol dubte, contacteu amb Secretaria de 9 a 14 h.