dijous, 2 de novembre de 2017

FESTA DE LES FAMÍLIES 2017

[Notícia modificada el 3/11/2017]:

A causa del baix nombre d'assistents confirmats per a la Festa de les Famílies (prou gent ha indicat que no li venia bé), l'equip directiu ha decidit cancel·lar la convocatòria de demà, i traslladar l'Eucaristia de les Famílies al divendres 24 de novembre de 2017, que celebrarem a les 19 h. Us esperem a tots!


El curs 2017-18 ja ha començat, volem demanar-li a Déu ajuda en les coses que necessitem, en allò que anem a treballar i aprendre, volem donar-li gràcies pel nou curs escolar. Què millor que celebrar-ho en família?

El proper dissabte 4 de novembre de 2017, a les 11 h., esteu convidats els alumnes, les seues famílies, el professorat i el personal d'administració i serveis, a participar en la Festa de les Famílies, la qual hem organitzat d'una manera distinta enguany. Volem disfrutar d'un dia festiu on participe tota la comunitat educativa del nostre Col·legi, el qual inclourà tres moments:
  • A les 11 h. començarem la jornada amb un gran joc, del que podreu gaudir en família i passar-ho d'allò més bé tots junts.
  • A les 12.30 h. continuarem donant gràcies a la tradicional Eucaristia de les Famílies (el pare o mare que vullga col·laborar que parle amb el tutor/la tutora de l'alumne/a).
  • Finalment podrem dinar tots junts com a acte de cloenda de la festa. El dinar serà d’aixelleta (cadascú es porta el seu entrepà) i podeu portar alguna cosa per compartir amb els altres. El col·legi posarà la beguda i el dolcet.
El dimarts vam enviar un missatge de TokApp per notificar-vos la convocatòria. Al llarg de hui n'enviarem un altre específic per a confirmar l'assistència, ja que ens fa falta una estimació realista d'assistents per organitzar-ho tot correctament. Us preguem que contesteu allí el nombre d'adults i de xiquets que vindreu.
 
Animeu-se, que necessitem la participació de tots. Us esperem amb moltes ganes, gràcies!