dimarts, 4 de juny del 2019

CONCURSEM A "UP! STEAM" AMB UN PROJECTE DE ROBÒTICA! ENS AJUDEU?

Des de sempre, el nostre 🏫 col·legi s’ha caracteritzat per tindre una vessant tant ⛹️‍♀️ esportiva com 🧡 d’ajuda social molt forta, això ens condueix a aprofitar qualsevol ocasió on puguem demostrar que volem continuar per aquest camí. D’aquesta manera, i organitzat per la 👩‍🎓👨‍🎓 Reial Acadèmia de la Enginyeria i el 👩‍🎓👨‍🎓 Consell Social de la Universitat Politècnica de València, hem participat en el concurs Up! Steam.

Després d’intensos mesos de treball, hem presentant el prototip d’un 🤖 robot que simula un dispositiu que ajudaria un/a 🏊‍♀️ nadador/a amb 😎 deficiència visual a guiar-se en línia recta en un carril adaptat per a ell/a. Aquest consisteix en utilitzar les 🌍 coordenades d’una brúixola per orientar-se, rebent un 🔊 avís d’àudio per bluetooth tant si es desvia uns graus cap a la 👉 dreta com a 👈 l’esquerra del 🎡 punt on vol arribar.

Us convidem a 👀 vore el breu 🎦 vídeo que hem preparat, i ja que estem... 🙏🙏🙏 Ens podeu ajudar? El concurs té en compte els 👍👍👍 likes del vídeo a Youtube, us demanem que feu "M'agrada" allí! L'enllaç és:


Fent col·le... fem Fàtima!  #fentcolefemfatima