dimarts, 18 de novembre del 2014

Ponència "Com comunicar el divorci als fills/es i gestionar les emocions" (Conselleria)

Des de la Direcció General d'Innovació, Ordenació i Política Lingüística, ens demanen que li donem difusió a la convocatòria de la primera sessió de la III Edició de l'Escola de Pares i Mares.

“COM COMUNICAR EL DIVORCI ALS FILLS/ES I GESTIONAR LES EMOCIONS”
Ponent: Mar Sánchez Marchori.
Data: 29 de novembre de 2014.
Horari: d'11 a 13.30 (o 14 h).
Lloc: Saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.
Termini inscripció: fins el 26 de novembre.
Tramitació: a l'enllaç electrònic següent teniu el model d’inscripció a la jornada (l'aforament del saló d’actes és de 250 persones): http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm

Observació: Els assistents que així ho desitgen podran assistir acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentre dure la sessió formativa.

Sobre la ponent: Mar Sánchez Marchori, diplomada en Estudis Avançats en Pedagogia Terapèutica, postgrau en Educació Sociopolítica, Orientadora familiar, Tècnica en màrqueting; professora externa en diverses universitats; és una profesional de reconegut prestigi en el món de la Psicopedagogia.

Sobre la ponència: al pare i a la mare se'ls ensenyaran tècniques per a comunicar el divorci als fills i a les filles, habilitats per a gestionar les emocions i els conflictes en el seu transcurs.